V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa

AKTUALNO

Brezplačna dostava
pri nakupih nad 50€

Možnost osebnega
prevzema

Različni načini
plačevanja

Varno spletno
nakupovanje

IZBRANI IZDELKI

Immuno24 500ml napitek BeSmart Pharma

besmart1

Za vse ljudi, ki se zbudijo z namenom izpolniti svoje cilje oziroma nekaj v dnevu doseči. Za vse, ki želijo izkoristiti svoj potencial in dan doživeti, ne samo preživeti. Za vse, ki želijo biti junaki svojega življenja in za to potrebujejo dobro mentalno ter fizično kondicijo ter močan imunski sistem.

  • 35,00
  • 32,20

  Pond Broccolin kapsule 90 kom

BROCCOLIN

Broccolin je izjemno kvalitetno prehransko dopolnilo, ki ga izdelujejo po posebnem inovativnem in v svetu večkrat nagrajenem postopku iz svežega brokolija.

  • 20,91

PROLACSAN tablete za ustno floro 676   PROLACSAN tablete za ustno floro 30 tablet

prolacsan1

ProlacSan je razvit posebej za uporabo v zobozdravstvu in ponuja nov način nadomestitve škodljivih bakterij v ustni votlini s koristnimi. Sestavljen je iz milijard koristnih bakterij, ki izboljšujejo bakterijsko floro v ustih.

 

  • 23,11

Akcjsko pakiranje Lacto seven kids LACTO SEVEN KIDS ŽVEČLJIVE TABLETE

vtbl05

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno zaščito, ki jim omogoča preživetje v kislem okolju želodca ter prehod v črevo, kjer delujejo. Mlečnokislinske bakterije so živi organizmi, zato je pomembno, da prispejo do črevesja žive. Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za delovanje mišic.

 

  • 7,02
  • 6,67

PRIJAVA NA E-NOVICE

Bodite vedno na tekočem in se prijavite na naše elektronske novice. Izvedeli boste kaj je novega, kakšne akcije imamo in še mnogo zanimivih stvari

BLOG

VPRAŠAJTE FARMACEVTA

Na naši spletni strani vam nudimo možnost, da strokovnjaka vprašate o različnih težavah, ki vas pestijo. Vsa vprašanja in odgovore bomo objavili na spletni strani

Čiščenje telesa. Zakaj, kdaj kolikokrat na leto?

Vsaki dan nezavedno vnesemo v naše telo mnogo ksenobiotikov, kar je definicija za snovi, katere telesu niso potrebne in jih mora izločiti, hkrati pa jih telo vsak dan tudi proizvede določeno količino preko presnove in ostalih procesov v telesu. Le te se izločajo preko jeter, ledvic, črevesja, kože, pljuč.

Več...

Pogosta vnetja mehurja v času dopustovanja na morju. Kako jih preprečiti in kako jih zdraviti? Kdaj k zdravniku?

Vnetje mehurja nam lahko pokvari še tako krvavo prislužen dopust.

Več...

Povišana telesna temperatura. Kdaj vzamemo sredstva za zniževanje temperature? Kaj storiti ob »mejni« telesni temperaturi (37).

Povišana telesna temperatura kaže na neravnovesje našega organizma, čemur je lahko vzrok infekcija, notranje vnetje ali tudi drugi možni vzroki

Več...