V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa

Lekarna Pri kranjskem orlu skrbi za zdravje meščanov Kranja in okolice že od 90 let prejšnjega stoletja, saj je ena izmed prvih zasebnih lekarn v samostojni Sloveniji. Ob vstopu v lekarno vas pričaka prijeten ambient s stebri, ki jih lahko povežemo tudi s simboliko podpore zdravja. Stebri so povezani z oboki, ki simbolizirajo mostove. Lekarna povezuje tradicijo ter moderne smernice. Poleg oskrbe z zdravili, rednega prodajnega programa ter ostale dodatne ponudbe je lekarno vredno obiskati tudi zaradi  zavidljive ponudbe pripomočkov, živil, športne prehrane ter vrhunske kozmetike.

 
Vodja

Lekarno Pri kranjskem orlu vodi prvi »leteči« farmacevt v Sloveniji, Janez Erčulj, mag. farm., koncesionar. Simbolično je našel pristan ter gnezdo ravno v Kranju, v lekarni s simbolom orla. Ker zanj razdalje nikoli niso bile omejitev, jih s spletno ponudbo ponovno premaguje.

Janez ima poleg farmacevtske izobrazbe še licenco osebnega trenerja NCSF.  Poleg uradno priznane izobrazbe pa je Janez tudi mož, očka, navdušen športnik ter tudi podjetnik. Ekipa iz naslednje točke pa lahko potrdi, da je tudi odličen vodja, mentor  in delodajalec.

 
Ekipa

Tatjana Rogl, mag. farm. – magistra je znana strankam že od samega začetka delovanja lekarne na sedanjem naslovu iz leta 2001. S svojimi bogatimi izkušnjami  ima topel nasvet za vsako težavo, kot licenciran homeopat pa vam zna svetovati tudi homeopatski način zdravljenja.

 

Tina Kitanović, mag. farm. – magistra se je pridružila ekipi lekarne v letu 2018. Kljub mladosti je kot odlična študentka pridobila veliko znanja, ki ga v zadnjih letih uspešno prenaša v prakso tekom svojega dela v lekarni. Nasmeh, strokoven ter uporaben nasvet ima za vsakega obiskovalca Lekarne Pri kranjskem orlu.

 

 

Več kot lekarna

Združujemo vse komponente zdravja in zdravega življenjskega sloga. Naša ponudba obsega:

  • ·         Zdravila za izdajo na recept in brez recepta, prehranska dopolnila, medicinske pripomočke, dermatološko in dekorativno kozmetiko
  • ·         Živila brez alergenov, dietna živila, zdravo hrano, živila za posebne zdravstvene namene
  • ·         Knjige, brošure ter letake
  • ·         Občasne promocije izdelkov v ponudbi
  • ·         Predavanja in izobraževanja za podjetja
  • ·         Svetovanja, posvete, pojasnila in razlage
  • ·         Občasne ugodnosti in nagrade za naše obiskovalce
  • ·       
  • Ob vhodu v lekarno je locirana tudi Privatna psihiatrična ambulanta Dr. Repoluska, spec. Psihiatrije in nevrologije.
  •  

Če želenega artikla trenutno nimamo na zalogi, vam ga z veseljem naročimo. Veseli smo tudi vaših predlogov ter povratnih informacij, saj skupaj z nami ustvarjate popolno ponudbo.

 
Kariera

V lekarni občasno nudimo tudi možnost opravljanja obvezne prakse za farmacevtske tehnike ter tudi možnost zaposlitve.

 

Zunanja sodelovanja

Ob predhodni najavi smo veseli tudi obiska in promocijskih aktivnosti zastopnikov programov primernih za lekarne. Spodbujamo odlično sodelovanje. V lekarni je možnost izvajanja svetovanj ter promocij v povezavi z artikli, ki jih nudimo v ponudbi. Klubom, društvom ter ostalim organizacijam omogočamo članske ugodnosti in popuste. Podjetjem organiziramo predavanja in podporo pri izvajanju programa promocije zdravja.