V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa
Sinergična kombinacija prehranskega dopolnila vitamina D in K, ki prispeva k ohranjanju zdravih kosti.
Vsebuje kakovostni naravni vir vitamina D3 iz lanolina in biološko dostopno obliko vitamina K2 (v obliki menakinon-4). Odlično se kombinira z NOW Magnezijevim citratom.
Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1-2 krat dnevno, s hrano.
Sestavine: riževa moka, kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), vitamin D3 (holekalciferol, iz lanolina), vitamin K2 (menakinon-4), antioksidant: askorbil palmitat, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid.
Brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib ali lupinarjev. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo sredstva proti strjevanju krvi (kot varfarin, kumadin, heparin) ter druga zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.
Olje rakitovca je naravni koncentrat vitaminov A, B1, B2, B6, D, E, F, K, P, vsebuje tudi beta karoten, folno kislino, organske kisline, tanine in mineralne soli ter pomembno esencialne maščobne kisline OMEGA – 3, 6, 7, 9
Neurofisiodol emulgel za lokalno uporabo pri perifernih nevropatijah in nevralgijah različnih etiologij. Deluje na bolečino, srbenje in mravljinčenje. Lokalna inovacija pri perifernih nevropatijah in nevralgijah z OZOILE® - Erbagil patent. Stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom.
MSM (metilsulfonilmetan) je oblika organskega žvepla, ki se nahaja v vseh živih organizmih. Kljub temu, da je naravna sestavina skoraj vsega svežega sadja, zelenjave, morske hrane ter mesa, pa različne metode priprave hrane zelo znižajo njegovo vsebnost in ga je priporočljivo nadomestiti.
Omega 3 so esencialne večkrat nenasičene maščobne kisline, ki jih moramo vnašati s hrano, saj jih naše telo ne more proizvajati. Mednje sodijo EPK (eikozapentaenojska kislina), DHK (dokozaheksaenojska kislina) in ALK (alfa-linolenska kislina).