V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa

NOW DHK 500

90 kapsul

NOW0015

Omega 3 so esencialne večkrat nenasičene maščobne kisline, ki jih moramo vnašati s hrano, saj jih naše telo ne more proizvajati. Mednje sodijo EPK (eikozapentaenojska kislina), DHK (dokozaheksaenojska kislina) in ALK (alfa-linolenska kislina).

Preberi več ...
Oblika kapsula
Mesto uporabe za uživanje
Učinkovito pri skrb za zdravje
Ključna sestavina omega-3
Namen preventiva
  • 35,87
  • Redna cena
  • 39,86
  • , Vaš prihranek
  • -10,01%
Opis izdelka

Omega 3 maščobni kislini EPK in DHK, sta v tem izdelku v obratnem sorazmerju kot običajno. Zaradi tega ima DHK-500 specifičen namen delovanja.

V telesu so nujno potrebne, saj nadzorujejo vnetna dogajanja, alergijske in imunske odzive, IQ, vedenje, skrbijo za zdravje srca in ožilja in razvoj mielinskih ovojnic živčnih celic.

 

DHK ima vlogo pri ohranjanju vida in delovanju možganov. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK.

EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

NOW ribja olja z omega-3:

  • So proizvedena z molekularno destilacijo pod strogim nadzorom kakovosti.
  • Vsaka serija je testirana na prisotnost različnih onesnaževalcev (npr. živega srebra, težkih kovin, polikloriranih bifenilov, dioksina in drugih) z napredno ICP-MS analizno metodo, ki lahko zazna že sledove nečistot.
  • Preverja se tudi stopnja žarkosti olja oziroma prisotnost peroksidov ter kislinsko število.
  • Olja so zaščitena pred oksidacijo. Dodajajo jim naravne antioksidante. Največkrat naravni vitamin  E, pri bolj občutljivih oljih pa še druge, kot je na primer rožmarinovo olje in podobno.

  

Sestava: 1 kapsula        2 kapsuli
Koncentrat ribjega olja 1000 mg 2000 mg
 Od tega omega-3 maščobne kisline:    
  Dokozaheksaenojska kislina (DHK) 500 mg 1000 mg
  Eikozapentaenojska kislina (EPK) 250 mg 500 mg

Pakiranje: 90 kapsul zadostuje za 90 do 45 dni.

Sestavine: koncentrat ribjega olja (vsebuje omega-3: DHK in EPK), mehka kapsula (goveja želatina, glicerin, voda), prevleka kapsule (voda, sredstvo za glaziranje: šelak (brez voska), etil alkohol, sredstvo proti sprijemanju: amonijev hidroksid, glicerin, emulgator: lecitin iz sončnice, srednje verižni trigliceridi), antioksidant: alfa tokoferol

Brez glutena. Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, mleka, jajc, ali lupinarjev. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Priporočen dnevni odmerek: zaužijte 1 mehko kapsulo enkrat do dvakrat dnevno, skupaj s hrano.

Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Shranjevanje: po odprtju shranjujte pri temperaturi do 25° C, zaščiteno pred vlago. Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom!