V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa

Biotin Collagen Skin Beauty

120 tablet

vtbl01

Kolagen je najbolj razširjena beljakovina v človeškem telesu, ki daje strukturo, trdnost in stabilnost dermalnim plastem. Nahaja se v vezivnem tkivu kože in je ključna sestavina, potrebna za ohranjanje čvrstosti kože. Po 30. letu se tvorba kolagena v koži naravno zmanjšuje, in sicer letno za 1-2% celotne količine kolagena v koži. V času menopavze se izguba kolagena še pospeši, kar se kaže v manjši elastičnosti in slabšemu videzu kože. Znaki staranja kože so zmanjšana čvrstost, dehidrirana koža, drobne linije in opaznejše gube.

Preberi več ...
Oblika tableta
Mesto uporabe za uživanje
Ključna sestavina vitamini , Kolagen
  • Redna cena
  • 15,63
Opis izdelka

Verisol® P kolagen - kolagen izbire, saj učvrsti in gladi kožo!

Biotin Collagen Skin Beauty vsebuje Verisol® P kolagen peptide, hidrolizirane iz svinjskega kolagena. Hidrolizirani kolagen se v telesu zlahka absorbira in ima visoko biološko uporabnost ter naredi kožo lepo in pomlajeno. Svinjski kolagen je po sestavi najbližji sestavi kolagena, ki se nahaja v koži človeka.


Dve klinični študiji* sta dokazali, da redno uživanje 2500 mg Verisol® P kolagena na dan v trajanju štirih tednov znatno poveča elastičnost kože, čvrstost ter zmanjša volumen očesnih gub. Po osmih tednih uživanja kolagena je bila elastičnost kože izrazitejša in volumen očesnih gub se je zmanjšal za 50%. Štiri tedne po zadnjem odmerku so bile spremembe na koži še vedno opazne. Študija je bila narejena na ženskah, starih med 35 in 65 let. Učinki kolagena so bili bolj izraziti na koži žensk, starejših od 50 let.

*Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Oral supplementation of specific collagen peptides has beneficial effects on human skin physiology: a double-blind, placebo-controlled study. Skin Pharmacol Physiol 2014;27:47-55. / Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Oral intake of special bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis. Skin Pharmacol Physiol 2014;27:113-119

 

Hialuronska kislina, biotin, vitamin C in cink - optimalna podpora!

Biotin Collagen vsebuje poleg Verisol® P kolagen peptidov tudi ključne sestavine za ohranjanje zdrave in navlažene kože.

Hialuronska kislina, biotin, vitamin C in cink so hranila, ki povečajo učinek kolagena in pomagajo izboljšati kakovost kože.

Hialuronska kislina je naravna sestavina kože, ki skrbi za hidratacijo, saj nase veže vodo in jo zadrži v koži.

Biotin in cink dodatno prispevata k normalni in zdravi koži, vitamin C pa poskrbi za naravno tvorbo kolagena v koži.

 

Uporaba:

Odrasle osebe, starejše od 12 let, naj dnevno zaužijejo 3 tablete.

 

Sestava:

Priporočen dnevni odmerek (3 tablete) vsebuje:
Kolagen peptidi                                                    2500 mg
Hialuronska kislina                                               120 mg
Biotin                                                                    120 µg
Cink                                                                       5 mg
Vitamin C                                                              60 mg

 

Sestavine:

Verisol® P kolagen peptidi (svinjskega izvora), sredstvo za povečanje postornine (kalcijev fosfat, hidroksipropil celuloza), natrijev hialuronat, L-askorbinska kislina, emulgator (magnezijeve soli maščobnih kislin), cinkov citrat, D-biotin. Ne vsebuje laktoze, glutena in sladkorja.

 

Pakiranje:

120 tablet