V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa

NOW Koencim Q10 100mg

50 mehkih kapsul

NOW0028

NOW Koencim Q10 z vitaminom E. 

Preberi več ...
Oblika kapsula
Mesto uporabe za uživanje
Učinkovito pri pomanjkanje energije
Ključna sestavina vitamini , koencim Q10
Namen preventiva
  • 26,91
  • Redna cena
  • 29,90
  • , Vaš prihranek
  • -10,00%
Opis izdelka

Koencim Q10 (CoQ10) ali ubikinon je vitaminom podobna spojina. Prisoten je v vseh celicah našega organizma, še posebej pa je koncentriran v srcu, jetrih in ledvicah. Z leti njegova sinteza v telesu upada.

Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Uživanje CoQ10 priporočamo skupaj z izdelki, ki vsebujejo pomembne maščobe (olje dvoletnega svetlina, olje zdravilne borage in ribje olje).

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula dnevno, skupaj z obrokom.

Sestava: 1 kapsula PDV/RDA*
Vitamin E              20,1 mg (30 IE) 168 %
Koencim Q10 100 mg

*Priporočen dnevni vnos   † PDV/RDA ni določen

Sestavine: kapsula (želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, voda, barvilo: karamel), ekstra deviško oljčno olje, koencim Q10, zmes tokoferolov, lecitin iz sončnice, silicijev dioksid

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, koruze, mleka, jajc, rib ali lupinarjev. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

V mehki kapsuli se lahko pojavijo različne barvne variacije ali prazen mehurček. Pojav je naraven in ne vpliva na kvaliteto proizvoda. 

Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25° C, zaščiteno pred vlago. Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom!