V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa

Blue cap pršilo

100ml

BC004

 Za nego problematične kože.

Preberi več ...
Oblika sprej
Mesto uporabe telo , lasišče
Učinkovito pri težave kože
Ključna sestavina minerali
Namen lajšanje simptomov
  • 24,63
  • Redna cena
  • 25,93
  • , Vaš prihranek
  • -5,01%
Opis izdelka

Nova formula

Zaradi spremembe na področju zakonodaje na trg uvajamo izdelke Blue Cap z novo formulo, sedaj z molekularno aktiviranim pirokton olaminom.

Pirokton olamin, ki ima enako funkcij kot cinkov pirition, učinkovito deluje pri odpravljanju prhljaja in preprečuje luščenje, srbenje ter draženje. Je sestavina mnogih kozmetičnih izdelkov in ima dobro protiglivično in protibakterijsko delovanje. Je izredno obstojna, prav tako ne draži kože ter preprečuje rdečico in srbenje.

Izdelki Blue cap umirijo in navlažijo razdraženo, srbečo in občutljivo kožo pri:

  • luskavici,
  • atopičnem dermatitisu in
  • seboroičnem dermatitisu.

 

Kaj je molekularna aktivacija, ki jo uporablja podjetje ob izdelavi izdelka?

Gre za posebno tehnologijo, ki jo je podjetje Catalysis razvilo in patentiralo. Z aktivacijo molekul se povečata biološka učinkovitost in uspešnost odpravljanja oksidativnega stresa, ki ga povzročajo različni bolezenski procesi.

Pred uporabo dobro pretresite. Med nanosom pločevinko držite pokončno.

Priporočamo uporabo 2- do 3-krat dnevno. Izogibajte se stiku z očmi.

 

Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Med nanosom pločevinko držite pokončno. Nanesite za 15 minut in potem sperite z vodo. Priporočamo uporabo 2- do 3-krat dnevno. Izogibajte se stiku z očmi.

Opozorila: Zelo lahko vnetljiv aerosol! Posoda je pod tlakom, lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti zunaj dosega otrok! Samo za zunanjo uporabo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano! Ne pršiti pri odprtem ognju ali drugemu viru vžiga. Posoda je pod tlakom : ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna! 

Shranjevanje: Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50° C/122° F.

Sestavine (INCI): Isopropyl Myristate, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Bisabolol, Polyosorbane 80, Piroctone Olamine, Butane, Tocopheryl Acetate.